Τα Νέα μας

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter μας.

Γνώμες

 

Οι γνώμες για το ποδόσφαιρο μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα
και τις προτιμήσεις του καθενός.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προκαλεί έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις,
και οι γνώμες για αυτό διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Μια καλή φιλοσοφία προπόνησης επικεντρώνεται σε σαφή πρότυπα που καθοδηγούν το πρόγραμμα. Αυτά τα πρότυπα μπορούν όχι μόνο να καθορίσουν ποιος είστε, αλλά και σε τι πιστεύετε. Όταν όλες οι δραστηριότητες καθοδηγούνται από μια σταθερή και ομοιόμορφη αντίληψη, μια αποτελεσματική φιλοσοφία coaching οδηγεί σε πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα στο πρόγραμμά σας. Με λίγα λόγια, η θεωρία σας για το coaching περιλαμβάνει την άποψή σας για τον κόσμο και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επηρεάσετε το πρόγραμμα coaching ενσωματώνοντας αυτές τις απόψεις και εμπειρίες.
Η προπονητική σας φιλοσοφία είναι το κλειδί για την προπονητική σας καριέρα και καθορίζει τι είδους προπονητής μπορείτε να γίνετε. Σε πρακτικά και ανταγωνιστικά περιβάλλοντα, το στυλ προπονητικής που επιλέγετε είναι αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο ορίζετε την καριέρα σας και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα σας. Η προπονητική φιλοσοφία είναι η ραχοκοκαλιά του προγράμματός σας- όχι μόνο κατευθύνει εσάς και τους εργαζομένους σας, αλλά θέτει και το πλαίσιο για τα άτομα της ομάδας σας. Αυτό τους βοηθά να αναλάβουν την ευθύνη για τις δικές τους αποφάσεις και επιλογές και τους επιτρέπει να ικανοποιούν τις προσδοκίες που τους επηρεάζουν ως άτομα και ως ολόκληρη την ομάδα.

Αν θέλετε να απογειωθείτε πραγματικά ως προπονητής ποδοσφαίρου, χρειάζεστε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία. Αυτό θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με μεγαλύτερη σαφήνεια και να βοηθήσετε τους παίκτες σας να καταλάβουν τι θέλετε από αυτούς.

Θέλετε μερικές συμβουλές προπονητή για το σύγχρονο ποδόσφαιρο; Τότε δέστε τα παπούτσια σας και βγείτε στο γήπεδο. Θα σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας.

Διαβάστε περισσότερα: Φακελος Φιλοσοφια

Όταν πρόκειται για την προπόνηση του ποδοσφαίρου, υπάρχουν αρκετές αρχές που θεωρούνται ουσιαστικές για μια αποτελεσματική προπόνηση και ανάπτυξη των παικτών. Παρακάτω παρατίθενται μερικές βασικές αρχές της προπόνησης του ποδοσφαίρου:

  1. Κέντραρε στον Παίκτη: Τοποθέτησε τις ανάγκες και την ανάπτυξη των παικτών στο επίκεντρο της προπόνησης. Αναγνώρισε και σεβάσου τις ατομικές διαφορές και προσαρμόστε τις μεθόδους προπόνησης στις ικανότητες και τους στόχους κάθε παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα: coaching / καθοδήγηση στο ποδόσφαιρο

Το να γίνεις επιτυχημένος προπονητής ποδοσφαίρου απαιτεί ένα συνδυασμό γνώσεων, εμπειρίας και συνεχούς εξέλιξης. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για να εξελιχθείτε ως προπονητής ποδοσφαίρου:

Διαβάστε περισσότερα: 10 πράγματα που σας κάνουν καλύτερο προπονητή

Η ποδοσφαιρική βιομηχανία προσφέρει μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών ευκαιριών πέρα ​​από το να είστε παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές δημοφιλείς καριέρες στην ποδοσφαιρική βιομηχανία:

Διαβάστε περισσότερα: Καριέρα στην Ποδοσφαιρική Βιομηχανία

1: Το μοναδικό αστέρι είναι η ομάδα...

Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η ομάδα. Η συλλογική προσπάθεια. Δεν έχω ιδέα πού βρίσκεται η φυσική τελειώνει η σωματική πτυχή και πού αρχίζει η τακτική/ψυχολογική πτυχή, αλλά το ποδόσφαιρο περικλείει και τα δύο.

Διαβάστε περισσότερα: Οι 10 Εντολές

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να τοποθετήσετε μία δωρεάν κατηγοριοποιημένη αγγελία στο www.coach.gr. Ορίστε μερικοί βασικοί λόγοι:

Διαβάστε περισσότερα: Δωρεάν κατηγοριοποιημένη αγγελία στο www.coach.gr