ΓΝΩΜΕΣ

  Υποδομές

  Ασκήσεις

   Νέες Αγγελίες

   Τα Νέα μας

   Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter μας.

   ΚΡΙΤΙΚΗ

   Ο Προπονητής Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την συνεργασία με το Mentor Goalkeeping.

   ppmgk50

   Το Δίκτυο Mentor Goalkeeping παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του τερματοφύλακα με σκοπό την βελτίωση της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων των μελών του.

   Ευρετήριο Εργασίας!
   Το Κέντρο Καριέρας του Δικτύου Mentor Goalkeeping είναι ένα μοναδικό μέρος όπου μπορείτε να βρείτε δουλειά ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορα επίπεδα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όλοι οι επαγγελματίες μπορούν να δημοσιεύσουν τα διαπιστευτήριά τους και να βρουν την εργασία που επιθυμούν!

   Οι σύλλογοι, οι φορείς και οι ακαδημίες τερματοφυλάκων μπορούν να δημοσιεύουν αγγελίες εργασίας, να αξιολογούν και να προσλαμβάνουν επαγγελματίες μέσω του Δικτύου μας δωρεάν.

   Η Mentor Goalkeeping υποστηρίζει και καθοδηγει προπονητές τερματοφυλάκων παρέχοντας ατομική ανάπτυξη κατά παραγγελία με μια καινοτόμο προσέγγιση. Κάθε μέλος έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης ανά πάσα στιγμή αλλά και να λάβει προσαρμοσμένους σχεδιασμούς προπόνησης.

   Επιπλέον, το να γίνετε μέλος του Δικτύου Mentor Goalkeeping δίνει πλήρη πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο με βιβλιογραφίες για τερματοφύλακες, έρευνες, λογισμικά σχεδιασμού προπόνησης, προπονητικό υλικό σε βίντεο, σεμινάρια – masterclass και εγχειρίδια προπόνησης. Οι υπηρεσίες μας για προπονητές τερματοφυλάκων και ειδικούς που σχετίζονται με την θέση του τερματοφύλακα εκτείνονται σε τρεις βασικούς τομείς:

   1. Καθοδήγηση & υποστήριξη καριέρας προπονητή τερματοφυλάκων μέσω του προγράμματος μέντορινγκ.
   2. Διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης προπονητή τερματοφυλάκων.
   3. Αντιπροσώπευση προπονητή τερματοφυλάκων και εύρεση εργασίας.

   Νέο εγχειρίδιο «Προπόνηση στις ακαδημίες»