Ανάλυση

Πέτρος Κένερ – Πωλ Σεμπάουερ

Η UEFA ανακοίνωσε ότι αυτό ήταν το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάποιοι, όπως σε όλα τα θέματα,  έχουν διαφορετική γνώμη, μια άποψη που για να λέμε την αλήθεια συζητείτε πάντα μετά το τέλος κάθε ΠΚ.  Ισχυρίζονται λ.χ. ότι όσοι δεν έχουν δει το παγκόσμιο κύπελλο του 1970 δεν έχουν δει τίποτα. Άλλοι μιλάνε για το ΠΚ του 1982, άλλοι του 1986, με γνώμονα, πάντα κατά τα λεγόμενά τους, το όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για απόψεις φιλάθλων ή οπαδών, αλλά και για απόψεις προπονητών. Που είναι η αλήθεια; Δεν θα πούμε κάπου στη μέση, που θα μπορούσε να ειπωθεί, γιατί θα εμπεριείχε μια μορφή «δημοσιοσχετισμού». Στο «proponitis.gr» προσπαθούμε να αναλύσουμε πάντα όλες τις πλευρές ενός θέματος, γιατί δημοσιογραφικά δεν μας αρέσουν οι «ειδήσεις» και το «παρασκήνιο», και προπονητικά μάς ενδιαφέρουν οι –αν μη τι άλλο– τεκμηριωμένες απόψεις.

Διαβάστε περισσότερα: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Σας παρουσιάζουμε μια ολοκληρομένη προπόνηση με κύριο θέμα την αντεπίθεση. Επεξήγηση ασκήσεων με βίντεο και animation film.

Στόχοι:

1.     Αυτοματισμός του παιχνιδιού με μία επαφή.

2.     Αυτοματισμός της κοντρα επίθεσης και αλλαγή πλαυράς της επίθεσης.

3.     Βελτίοση της εκρικτικής δύναμης.

Μέσα: 20 μπάλεσ, κώνοι,  3 είδη διακριτικά (6 ).

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα: Τεχνικο-τακτική προπόνηση με βίντεο

Με την εισαγωγή των σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, η ανάλυση αγώνων έχει γίνει πλέον πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που χρησιμοποιείται ευρύτατα στις ΗΠΑ και κερδίζει ολοένα έδαφος στην Ευρώπη, ακόμα και στις μικρές κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα: Ανάλυση αγώνων

Τα συστήματα ανάλυσης αγώνα κερδίζουν συνεχώς έδαφος και, όσο εξελίσσονται τα τεχνολογικά μέσα, γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα και αποδοτικά. Τα ηλεκτρονικά συστήματα ανάλυσης αγώνα προσφέρουν πλέον απίστευτες δυνατότητες και αποτελούν ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε προπονητή.

Διαβάστε περισσότερα: Χειρόγραφο σύστημα στατιστικών και ανάλυσης αγώνα

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ -
26 ΘΕΜΑΤΑ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

του Πετρου Κενερ

Σε μια συστηματική προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι απαραίτητη μια παρακολούθηση του επόμενου αντιπάλου.

Διαβάστε περισσότερα: Κατασκοπεία αντιπάλου
grammateia.png
Δεν υπάρχουν εικόνες